TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
TEBRİKLER GAZİANTEP POLİSGÜCÜ

TEBRİKLER GAZİANTEP POLİSGÜCÜ

22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde Alanya'da düzenlenen EuroHockey Kulüpler Avrupa Şampiyonası'nda temsilcimiz Gaziantep Polisgücü Kadın Takımı şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Avrupa'nın en iyi 10 takımının mücadele ettiği şampiyonada Sumchanka(UKR),Complutense(ESP), Slavia Prague(CZE),Watsonians(SCO) ile B Grubunda yer alan Gaziantep Polisgücü ilk maçında Slvaia Prague'yi 6-1 mağlup ederken, ikinci maçında Sumchanka'ya 7-4'lük skorla mağlup oldu. Grubundaki üçüncü maçında Watsonians ile karşılaşan temsilcimiz rakibini 6-1'lik skorla geçti. Grubundaki son maçında Complutense'yi 5-4 mağlup eden Gaziantep Polisgücü grubunu ilk sırada tamamladı.


Grup maçlarından sonra diğer grupta ikinci sırada yer alan Racing Club Bruxels ile yarı final maçına çıkan temsilcimiz güçlü rakibini 7-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Avrupa Kulüpler Şampiyonası finalinde Alman takımı Düsseldorfer ile karşılaşan Gaziantep Polisgücü kadın takımı rakibine 11-3'lük skorla mağlup olarak şampiyonayı 2. sırada tamamladı.