TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
ÜMİT KADIN MİLLİ TAKIMIMIZ AMASYA'DA AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ÜMİT KADIN MİLLİ TAKIMIMIZ AMASYA'DA AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ümit Milliler, İsviçre'de 13-15 Ocak'ta düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Amasya'da üçüncü kez kampa girdi. Millilerin Amasya'daki üçüncü kampı yaklaşık 10 gün sürecek. Bu süre içinde milliler teknik ve taktik çalışmalar yapacak.

 

Amasya Spor salonunda Avrupa Şampiyonasına günlük çift antrenmanla hazırlanan Millilerimiz şampiyonaya çift antrenmanla hazırlanıyor.

Ümit Milli Takım Antrenörlerimizden Varol Vardar, "Son kampımızdayız. İsviçre'ye yolculuk için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Güzel çalışıyoruz ve şampiyon olmak için her şeyi yapıyoruz. Bu kampımız ayın 10'una kadar sürecek. 11'inde yolculuk yapıyoruz. Günde iki antrenmanımız var. Ara ara dinlenmelerimiz oluyor ama hırslı, ateşli güzel bir şekilde şampiyonaya hazırlanıyoruz."

 

Milli Sporcularımızdan Zehra Özbal, "Buraya üçüncü kampımıza geldik. Çok çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Bundan sonra yurtdışına gideceğiz İsviçre'ye inşallah şampiyon oluruz. Buradaki antrenmanlarımız çok güzel geçiyor. Çift antrenman yapıyoruz. Yoruluyoruz, eğleniyoruz ama sonucunda karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. İnşallah da şampiyon olup, buraya geri geleceğiz."

Milli Kalecimiz Elif Uysal, "Üçüncü kampımız, son kampımız. Buradan sonra İsviçre'ye gideceğiz. Avrupa Şampiyonası var. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyoruz. Orada şampiyonluğu alıp, yuvaya döneceğiz. Kampımız çok güzel geçiyor, çok zevkli geçiyor. Günlük iki antrenman yapıyoruz, çift antrenman yapıyoruz. Şimdi de ilk antrenmanımıza başladık."

Ümit Milli Takımımızın en genç oyuncusu 16 yaşındaki Esma Hüsne İdik, "Bugün Avrupa için son kampımızdayız, ilk antrenmanımızdayız. Günlük çift antrenman yaparak Avrupa'daki hedefimize ulaşmak için adım atıyoruz. Mutluyuz, antrenmanlarımız eğlenceli geçiyor. Hedefimiz tabi ki de Ay Yıldızlı Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip, Avrupa'ya sesimizi duyurmak."

Ümit Milli Takımımız Amasya'da 10 sürecek olan kampın ardından Avrupa Şampiyonası için İsviçre'ye gidecek.