TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
AVRUPA HOKEY FEDERASYONU HAKEM GELİŞİM VE EĞİTİM DUYURUSU

AVRUPA HOKEY FEDERASYONU HAKEM GELİŞİM VE EĞİTİM DUYURUSU

Değerli Hakemimiz

Avrupa Hokey Federasyonu 2022 yılında 1 yıl sürecek Hakem Gelişim ve Eğitim programı düzenleyecektir. Avrupa’da eğitim hakkından yararlanabilmeniz için;

Son 4 yıl içerisinde YDS’den en az 60 puan almış olmanız gerekmekte veya,

TÖMER B1 düzey ve üzeri İngilizce bildiğiniz belgelendirilmelidir. 

Bu belgeyi almak için Ankara Üniversitesi TÖMER’de online olarak Seviye Tespit Sınavına katılabilirsiniz. Bu sınava katılmak için obahceci@ankara.edu.tr  adresine konu olarak hokey federasyonu yazıp mail atmanız veya 5326890408 no’lu telefona hokey federasyonunu belirterek sınava girmek istediğinizi belirten bir SMS göndermeniz gerekmektedir. Sınav, yazılı ve sözlü sınav olarak 2 aşamalıdır. Bu sınavdan sonra İngilizce seviyenizi belirten resmi bir evrak tarafınıza iletilecektir. Sınav ücreti 300 TL dir. 

Belirtilen sınavlardan istenen seviyede İngilizce bilginiz belgelendirildiği takdirde, İngilizce olarak hazırlanmış CV’nizi ve İngilizce seviye tespit belgenizi gizem.karaali@turkhokey.gov.tr  adresine 18 Kasım 2021 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir. Belirtilen düzeyde İngilizce dil seviyesini belgelendiren adayların sınav ücretleri kendilerine iade edilecektir. 

Sınavı geçen adaylar içerisinde aktif olma durumu ve deneyim gözetilerek, federasyon eğitime gönderilecek adayları belirleme hakkını saklı tutar.