TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
KADINLAR & ERKEKLER 2. LİG PLAY - OFF MAÇLARI SONA ERDİ

KADINLAR & ERKEKLER 2. LİG PLAY - OFF MAÇLARI SONA ERDİ

17 - 20 Mart 2022 tarihleri arasında Trabzon'da Yomra Spor Salonu'nda düzenlenen 2021 - 2022 Sezonu Kadınlar - Erkekler 2. Lig Play - Off maçları sona erdi.

Erkekler kategorisinde 13 takımın 1. lige yükselme mücadelesi verdiği play-off maçlarında Pusaklar Belediyesi Şampiyon olurken, Hisar GSK ikinci, Ilgın Belediyesi ise üçüncü oldu. Şampiyon olan Pursaklar Belediyesi'nin kupa ve madalyalarını Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, ikinci olan Hisar GSK'nın kupa ve madalyalarını Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Özgür Kara, üçüncü olan Ilgın Belediyesi'nini ise kupa ve madalyalarını ise MHK Üyemiz Ahmet Yılmaz takdim etti. Bu sonuçlarla birlikte Pursaklar Belediyesi ve Hisar GSK 2022-2023 Sezonunda Erkekler Salon 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.


Kadınlar kategorisinde 5 takımın 1. lige yükselme mücadelesi verdiği play-off maçlarında Acıpayam Belediyesi şampiyon olurken, Hisar GSK ikinci, Suruç Belediyesi ise üçüncü oldu. Şampiyon olan Acıpayam Belediyesi'nin kupa ve madalyalarını Hisar GSK idarecisi Arslan Sami Şen verirken, Hisar GSK'nın kupa ve madalyalarını ise Acıpayam Belediyesi antrenörü Suat Arı takdim etti. Bu sonuçlarla birlikte Acıpayam Belediyesi ve Hisar GSK 2022-2023 Sezonunda Kadınlar Salon 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.


Kadınlar Salon 2. Lig Play- Off istatistikleri


Erkekler Salon 2. Lig Play - Off İstatistikleri