TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
ANTRENÖR VE HAKEMLERİMİZİN DİKKATİNE

ANTRENÖR VE HAKEMLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli Antrenör ve Hakemimiz

2020 – 2021 yılları arasında Avrupa Hokey Federasyonu, Antrenör ve Hakem Eğitim – Gelişim programı düzenleyecektir. Bu eğitim ve gelişim programlarına katılabilmeniz için;

•             Son 4 yıl içerisinde YDS’den en az 60 puan almış olmak veya

•             TÖMER B1 düzey ve üzeri İngilizce bildiğiniz belgelendirilmelidir.

Bu belgeyi almak için Ankara Üniversitesi TÖMER’de online olarak seviye tespit sınavına katılabilirsiniz. Sınava katılmak için tomer.ankarauni@gmail.com adresine konu olarak ‘’Hokey Federasyonu’’ yazıp, mail atmanız gerekmektedir. Sınav; yazılı ve sözlü sınav olarak 2 aşamalıdır. Bu sınavdan sonra İngilizce seviyenizi belirten resmi bir evrak tarafınıza iletilecektir. Sınav ücreti 300 TL’dir. Belirtilen sınavlardan istenen seviyede İngilizce bilginiz belgelendirildiği taktirde, İngilizce olarak hazırlanmış CV’nizi ve İngilizce seviye tespit belgenizi gizem.karaali@turkhokey.gov.tr adresine 29 Eylül 2020 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

 Yukarıdaki iki maddeden birini (YDS veya TÖMER) tamamlamamış olan hakem ve antrenörlerimiz Federasyonumuz tarafından Avrupa Hokey Federasyonu’nun (EHF) 2020-2021 yılları arasında düzenleyeceği Eğitim-Gelişim programlarına gönderilmeyecektir!

 

Sınav başvuru ücreti olan 300,00 TL’yi TÖMER’i arayarak verilecek olan hesap numarasına yatırmanız gerekmektedir. Sınavda başarılı olan kişilerin sınav başvuru ücreti yurtdışı eğitimlerine katılmaları halinde Federasyonumuz tarafından kendilerine ödenecektir.

  • Yukarıdaki duyuru yurtdışı eğitim programlarında görevlendirilmenin tek kriteri değildir. Kişinin yurtdışı eğitim programlarında görevlendirilme insiyatifi  Yönetim Kurulumuza aittir.