TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
U15 KIZLAR & ERKEKLER HOKEY5S DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

U15 KIZLAR & ERKEKLER HOKEY5S DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

26-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen U15 Kızlar&Erkekler Demokrasi ve Milli Birlik Türkiye Şampiyonası sona erdi!
24 Kız, 30 Erkek takımının katıldığı 756 sporcu, 108 antrenör ve 54 idarecinin bulunduğu şampiyonanın kızlar kategorisinde Muğla İl Karması, erkekler kategorisinde ise Selçuklu Belediyespor takımı şampiyon oldu.
Şampiyona sonunda düzenlenen kupa töreninde kızlar kategorisinde şampiyon olan Muğla İl Karması’nın kupa ve madalyalarını Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Şefi Sami Açıkalın, ikinci olan Şanlıurfa İl Karması’nın kupa ve madalyalarını Teknik Kurul Üyemiz Serkan Şen, üçüncü olan İstanbul İl Karması’nın kupa ve madalyalarını ise MHK üyemiz Ahmet Yılmaz takdim etti.
Erkekler kategorisinde şampiyon olan Selçuklu Belediyespor’un kupa ve madalyalarını Milli Takım Antrenörümüz Mustafa Çilkız, ikinci olan Kocaeli İl Karması’nın kupa ve madalyalarını Milli Takım Antrenörümüz Ali Fuat Koyun, üçüncü olan Alanya Stars’ın kupa ve madalyalarını ise İl Temsilcimiz Hasan Dişkaya takdim etti.