TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
ANTRENÖR VE ANTRENÖR ADAYLARINA ÖNEMLİ DUYURU

ANTRENÖR VE ANTRENÖR ADAYLARINA ÖNEMLİ DUYURU

Yeni açılacak antrenörlük kurslarına başvuruda bulunacak kursiyerlerimiz ve kademe yükseltecek antrenörlerimiz için önemli duyuru;


E-Devlet Spor Bilgi Sisteminden açılacak antrenörlük kurs başvurularında Adli Sicil Kaydı, Lise Mezuniyet Belgesi, Yüksek Öğretim Mezuniyet Belgesi ve Sportif Ceza Kaydı sorguları E-Devlet otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Tüm antrenörlerimiz ve antrenör adaylarımız e-devlet sistemine giriş yaparak Adli Sicil Kaydı, Lise Mezuniyet Belgesi, Yükseköğretim Mezun Belgesi ve Sportif Ceza Kaydı sorgulamalarını yapmaları gerekmektedir. Gerekli sorgulama işlemi yapıldıktan sonra  sistemde kaydı bulunmayan antrenörlerimiz; aşağıda yer alan yolları izleyerek kişisel güncellemelerini yapmaları gerekmemektedir.

E-devlet giriş – Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulaması (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI)

Lise mezunu olup antrenör kursuna katılacak veya kademe yükseltecek kursiyerlerimiz e-devlet sorgulamada kaydı çıkmıyor ise mezun olduğu okula başvuru yaparak e-devlet sistemine yüklenmesini sağlayacaktır.

E-devlet giriş - Yüksek Öğretim Mezun Belgesi Sorgulaması (YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI)

Lisans mezunu olup antrenör kursuna katılacak antrenör adaylarımız veya kademe yükseltecek antrenörlerimiz e-devlet sorgulamalarında kaydı çıkmıyor ise mezun olduğu okula başvuru yaparak mezuniyet belgesinin e-devlet sistemine yüklenmesini sağlayacaktır.

E-devlet giriş - Sportif Ceza Kaydı Sorguları

Antrenör kursuna katılacak antrenör adaylarımız veya kademe yükseltecek antrenörlerimiz  e-devlet sorgulamada kaydı çıkmıyor ise bağlı bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne başvuru yaparak e-devlet sistemine güncellenmesini sağlayacaktır.

Açılacak kurslarda mağduriyet yaşanmaması adına kursiyer adaylarımızın yukarıdaki hususlara dikkat etmeleri önemle rica olunur