TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
EĞİTİM GELİŞİM SEMİNERİ DUYURUSU

EĞİTİM GELİŞİM SEMİNERİ DUYURUSU

2019-2020 Açık Alan Sezonu Eğitim-Gelişim Semineri 19-22 Mart 2020 tarihleri arasında Alanya’da Sentido Numa Bay Otel’de yapılacaktır.

HAKEMLER 

Seminere katılacak hakemlerimiz Federasyonumuzun aşağıda belirtilen IBAN numarasına en geç  16 Mart 2020 Pazartesi Günü mesai saati bitimine kadar seminer katılım ücreti olarak 300 TL yatırmaları gerekmektedir. 

Seminere katılamayacak hakemlerimizin Merkez Hakem Kurulu tarafından mazeretleri geçerli bulunduğu takdirde 2019-2020 Açık Alan Sezonunda görev alabilmeleri için Federasyon hesabına Seminer katılmama ceza bedeli olarak 600 TL yatırmaları gerekmektedir. Seminere katılmayan Aday Hakemler 2019-2020 Sezonu Açık Alan Sezonunda görev alamayacaktır.

Hakemlerimizin  ücretlerini yatırırken açıklama kısmına İsim, Ünvan ve Açıklama bildirmeleri zorunludur. Açıklama kısmı eksik olan katılımcının başvurusu kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

(Örn: Ahmet GÜRSOY / Ulusal Hakem / Seminer Ücreti)

İlgili seminere katılacak hakemlerimize daha sonra web sitemiz üzerinden açıklanacak Seminer Eğitim Programında belirtilecek tarih ve saatte yazılı sınav ve koşu testi uygulanacaktır. Yazılı sınav veya koşu testinde başarısız olan hakemlere yol ücreti ödenmeyecektir. Hakemlerimizin koşu testi için hazırlıklı gelmeleri gerekmektedir.

Hakem Koşu Testi Bilgileri

Erkekler 40 yaş altı 12 dk 2200 mt

Erkekler 40 yaş üstü 12 dk 2000 mt

Bayanlar 40 yaş altı 12 dk 2000 mt

Bayanlar 40 yaş üstü 12 dk 1800 mt


Türkiye Hokey Federasyonu

Türkiye Ekonomi Bankası

IBAN: TR 78000 3200 00000 0059 3446 69


ANTRENÖRLER

İlgili seminere katılım sağlayacak Antrenörlerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığından Federasyonumuza gelen resmi yazı sonucunda başvurularını     E Devlet – Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Banka Şubesinde para yatıracak Antrenörlerimiz görevli bankacıya GSB – Federasyon ücretini yatıracaklarını  söyleyerek TC Kimlik numaralarıyla sisteme kayıtlı seminer katılım ücretini (250,00 TL) ödeyebileceklerdir. E Devlet üzerinden son başvuru tarihi; 16 Mart 2020 Pazartesi’dir

E Devlet üzerinden seminer başvurularını yapmayan antrenörlerimiz önümüzdeki dönemlerde açılacak Antrenörlük Kurslarına katılamayacaklardır. Bu sebeple antrenörlerimizin başvurularını mutlaka E Devlet üzerinden yapmaları gerekmektedir.

İlgili seminere katılmayan ancak önümüzdeki Açık Alan Sezonunda bir kulüple sahaya çıkacak antrenörlerimiz Federasyonca belirlenen 600 TL ücreti Federasyon hesabına yatırmaları gerekmektedir.

Seminere katılım sağlayacak Antrenörlerimizin gidiş-dönüş yol ücretleri (Resmi otobüs rayiç bedeli üzerinden) ve konaklama giderleri federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Konaklama/ücret tarifesi aşağıdaki tablodaki gibidir.


  • KONAKLAMA ŞEKLİ
GECELİK ÜCRET
  • *** Single Konaklama
 100 TL
**Eş
 180 TL
*Çocuk ( 7-12 yaş)   
90 TL
Çocuk ( 0-6 yaş)
0



*** Seminer katılımcısı olup, single konaklamak isteyen kişiler gecelik 100 TL

** Seminer katılımcısı olup, seminere eşi ile gelecek olan kişiler eşi için gecelik 180 TL

* Seminer katılımcısı olup, seminere 7-12 yaş aralığındaki çocuğu ile gelecek olan kişiler gecelik 90 TL ödeme yapacaklardır.

Federasyonumuzun web sitesi üzerinden açıklanacak seminer eğitim programındaki derslere katılmayan antrenör,hakem ve il temsilcilerinin yol ücretleri ödenmeyecektir.

İş bu seminer ilanı tebliğ niteliği taşıdığından seminere katılacak kişiler ilanda belirtilen hükümleri kabul etmiş sayılırlar